Image
AVISE verzekert voorzichtige mensen die oog hebben voor de details eigen aan een comfortabele bescherming. Door verzekeringen aan te bieden aangepast aan hun verwachtingen en behoeften staat AVISE garant voor gemoedsrust en een snelle schaderegeling.

AVISE, DE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL!

AVISE is een gespecialiseerde speler op de verzekeringsmarkt. Wij bieden IJzersterke Producten gekenmerkt door een uitgebreide dekking en een aangepast tarief.

LuxHOME

LuxHOME verleent dekking voor alle schadeverwekkende gebeurtenissen, met uitzondering van enkele duidelijk omschreven omstandigheden. Zo vermijdt u onaangename verrassingen wanneer zich een schade voordoet.

FineART

AVISE biedt de meest volledige verzekeringsformule voor uw kunstwerken, verzamelobjecten en kostbare voorwerpen.

Holiday Homes

Een huis aan de Azurenkust, een eigendom in Toscane… Welk type buitenverblijf u ook bezit, slechts één ding telt: u wilt zonder stress en zonder zorgen kunnen genieten van uw oase van rust. Holiday Homes biedt een ijzersterke verzekering met een kwaliteit vergelijkbaar met die van uw hoofdverblijf. De met uiterste zorgvuldigheid uitgewerkte en zeer uitgebreide waarborgen staan garant voor een absolute gemoedsrust.

Algemene Voorwaarden

LuxMOBILE

Bezit u een exclusieve vrijetijdswagen, dan wilt u die uiteraard optimaal beschermen. LuxMOBILE biedt de meest uitgebreide waarborgen op de markt, zonder verrassingen, en met een minutieus uitgewerkt tarief.

Collection (of) CARS

AVISE beschikt over de meest aangepaste verzekeringsformule voor materiële schade aan collectievoertuigen.

Voorstelformulier