Image
Avise richt zich tot zowel particuliere als professionele klanten met hoge verwachtingen rond de kwaliteit van de geleverde prestaties. Wij bieden hen ijzersterke producten met zeer uitgebreide waarborgen en tarieven op maat.

KIEZEN VOOR AVISE

IJzersterke producten voor veeleisende klanten

AVISE is een gevolmachtigd onderschrijver dat uniek gepositioneerd is als tussenpersoon in verzekeringsberoepen.

Dat bevoorrecht statuut laat AVISE toe verzekeringen met een grote toegevoegde waarde aan te bieden voor rekening van vooraanstaande Europese verzekeraars die haar volmachten hebben toevertrouwd op het vlak van onderschrijving en schadebeheer.


DEKKING VAN DE RISICO’S

De AVISE-oplossingen worden ontwikkeld op basis van een door de verzekeringsmakelaar uitgevoerde analyse van de werkelijke risico’s van zijn klant.

AVISE ontwikkelt oplossingen gebaseerd op de performante producten van haar partnermaatschappijen of op haar eigen AVISE-producten.

De risico’s zijn gedekt door eersterangs verzekeringsmaatschappijen die AVISE volmacht verlenen en duidelijk in het contract vermeld staan.


KWALITEIT | PRIJS | DIENSTVERLENING

De waarborgen, tarieven, schadepreventie, vrijstellingen en vergoedingsregels werden met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld teneinde de met de klant overeengekomen kwaliteit-prijs-dienstverleningverhouding te maximaliseren.

AVISE kiest haar distributienetwerk en cliënteel zorgvuldig uit. Daardoor kunnen we onze middelen optimaal benutten en een hoogwaardige dienstverlening aanbieden in de niches waarin we gespecialiseerd zijn.


TEVREDENHEID VAN DE VERZEKERDE

Of het nu om professionele of particuliere klanten gaat, de klanten van AVISE zijn op zoek naar verzekeringsoplossingen op maat van hun vermogens en projecten.

Wij staan garant voor een efficiënt en discreet beheer, zowel in productie als bij de optimale regeling van eventuele schadegevallen.

Om aan de behoeften van een veeleisend cliënteel te kunnen voldoen, hecht AVISE uitermate veel belang aan details bij de ontwikkeling van haar ijzersterke producten die gekenmerkt worden door zowel zekerheid, dienstverlening als een snelle schaderegeling.

solutionsONTDEK ONZE IJZERSTERKE PRODUCTEN

VOOR ONDERNEMINGEN EN PARTICULIEREN

WILT U EEN GEDETAILLEERDE OFFERTE ONTVANGEN ?
NEEM DAN CONTACT OP MET DE AVISE-MAKELAAR IN UW BUURT

Vind een makelaar

Onze opdrachtgevende maatschappijen :

AVISE werkt samen met de grootste Europese verzekeraars omwille van hun stabiliteit en betrouwbaarheid door de jaren heen

next
prev