Wij verzekeren wat u het meest dierbaar is

Wie zijn wij ?

Avise, lid van Foyer Group sinds 2018, is een onderschrijvingsbureau gevestigd in Waver. Als gevolmachtigde onderschrijver speelt Avise een unieke rol als tussenpersoon tussen de makelaar (meer dan 500 partners verspreid over heel België) en gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen.
Het doel: u een verzekeringsoplossing die is aangepast aan een specifieke behoefte en een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden.

Onze verzekeringsoplossingen

Verzekeringen voor particulieren

Voor u, particulier die uzelf graag verwent en geniet van mooie dingen, bieden wij verzekeringsoplossingen die de goederen die u dierbaar zijn beschermen:

Verzekeringen voor professionals

Voor zelfstandigen of bedrijfsleiders van kmo’s bieden we producten en diensten aan waarmee u de vruchten van uw werk kunt beschermen:

Waarom kiezen voor Avise?

Door te kiezen voor een verzekeringsoplossing van Avise weet u zeker dat wat u het meest dierbaar is in goede handen is.

 

Expertise

Wij bieden u verzekeringsoplossingen die perfect zijn bestudeerd om aan uw verwachtingen te voldoen. Ook de verzekeringsmaatschappijen waarmee wij samenwerken zijn experten in hun vakgebied.

 

reactivite

Reactievermogen en eenvoud

Onze verzekeringsoplossingen zijn geavanceerd, maar we garanderen een reactievermogen en duidelijkheid van onze aanbiedingen, zodat u snel geholpen en gerustgesteld wordt.

 

proximite

Nabijheid en persoonlijke dienstverlening

Avise is een team op mensenmaat dat contact opneemt met uw makelaar om uw dossiers nauwlettend op te volgen en u een snelle en kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen.

 

 

tranquilite

Gemoedsrust

Wij werken uitsluitend samen met verzekeringsmaatschappijen die erkend zijn voor de kwaliteit van hun diensten. Zo bent u perfect verzekerd en vormt een schadegeval nooit een onaangename verrassing.

 

 

Bureaux d'entreprise avec des salariés en mouvement.

Onze Avise-makelaars

De Avise-verzekeringen worden uitsluitend gedistribueerd via ons netwerk van partnermakelaars met wie wij een bevoorrechte relatie hebben.

Uw Avise-makelaar luistert naar uw behoeften om u te helpen uw ideale verzekering samen te stellen en staat u bij in geval van een schadegeval.

Onze opdrachtgevende maatschappijen

AVISE werkt samen met de grootste Europese verzekeraars omwille van hun stabiliteit en betrouwbaarheid in de tijd