Wie is Avise?

Sinds 2003 helpt Avise u, als particulier of professional, uw kostbaarste goederen te beschermen

Batiment exetérieur de avise assurances

Ons verhaal

Avise is in 2003 opgericht met als doel particuliere en zakelijke klanten verzekeringsoplossingen en -diensten op maat aan te bieden om aan specifieke behoeften te voldoen. 

Zo heeft Avise voor particulieren verzekeringen ontworpen die specifiek bestemd zijn voor kostbare goederen die een hoog garantieniveau vereisen (luxe-auto, oude auto, tweede verblijf, plezierboot, enz.).  

Bovendien wilden we professionals niet buiten beschouwing laten en hen ook oplossingen bieden waarmee ze zich op hun onderneming kunnen concentreren door producten te ontwikkelen die hun onderneming, hun werknemers en henzelf effectief dekken.

Halverwege 2018 werd Avise geïntegreerd in Foyer Group, al 100 jaar de verzekeringsleider in Luxemburg. Zo kan Avise haar aanbod verder ontwikkelen, aanvullend op de meer traditionele Foyer-producten. De integratie in een erkende groep biedt ook de zekerheid dat we aan al uw vereisten kunnen voldoen.

Uiteindelijk zijn we in 2020 verhuisd naar onze nieuwe lokalen in Waver.

Sterke inzet

Foyer Group steekt al jaren veel energie in MVO-initiatieven (bijdragen aan de uitdagingen van duurzame ontwikkeling). Geloven in een eerlijke wereld is een centrale pijler geworden, mede hierdoor krijgt een echte ondernemingscultuur vorm. Vrouwen en mannen die een cultuur delen met de waarden waarmee ze zich identificeren, dat is de echte missie. 

 5 hoofdpijlers dicteren deze ideologie:

  • Vertrouwen
  • Excellentie
  • Innovatie
  • Integriteit
  • Onafhankelijkheid

Het team

Véronique Bontridder
General manager

Véronique is sinds oktober 2021 General Manager van Avise. Ze coördineert alle activiteiten van de onderneming en onderhoudt een nauwe relatie met onze makelaarspartners. Véronique heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verzekeringssector en heeft op veel gebieden expertise opgedaan, wat haar erg goed van pas komt bij het ontwikkelen van onze activiteiten.

 

Nathalie Chabot
Deputy general manager

Nathalie vervoegde het Avise-team in 2022 als Deputy General Manager. Ze is voornamelijk verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele activiteiten van de onderneming (onderschrijving en schadegevallen) en het financiële luik. Alvorens Avise te vervoegen, oefende Nathalie leidinggevende functies uit in een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij, waardoor ze alle aspecten van ons vak perfect beheerst.

Annick Dethier
Underwriter

Met meer dan 25 jaar ervaring in brandverzekeringen “ondernemingen” bij verschillende bekende maatschappijen, vervoegde Annick meer dan 5 jaar geleden het Avise-team als onderschrijver gespecialiseerd in brand en machinebreuk voor professionals, alsook in “hoogwaardige” woningen, kunstwerken en gebouwen. Annick luistert aandachtig naar de makelaars en vindt het bijzonder belangrijk om een “op maat gemaakte” oplossing aan klanten te bieden. 

Aurélie Lorgé
Underwriter

Aurélie is de specialist in de producten alle risico’s auto, BA Beroep en cyber. Ze beheerst perfect de technische kant van deze verzekeringsproducten en doet haar uiterste best om overeenkomsten op te stellen die in perfecte harmonie zijn met de behoeften van onze klanten.

Philippe De Backer
Claims and technical support manager

Philippe vervoegde Avise in 2022 om zich voornamelijk bezig te houden met schadebeheer. Het is voor ons van belang om onze klanten een snelle en efficiënte dienstverlening te bieden in geval van een schadegeval, en Philippe maakt er een punt van om onze kwaliteitsverplichtingen na te komen. Met 22 jaar ervaring in makelaardij en 14 jaar in schadegevallen bij gerenommeerde maatschappijen, stelt Philippe zijn expertise tot uw dienst.

Véronique Rochefort
Accountant

Véronique vervoegde het Avise-team in 2019. Zij verzorgt de boekhouding van onze onderneming. 

Onze verzekeringsoplossingen